Kis orszag szülöttje vagyok én , avagy kinai szemmel a pesti lányok

Eltévedtünk, pedig biztos volt benne, hogy az Arts et Métiers metromegallo ezen a sarkon van. Mar igy is elkéstünk! Nekem minden bajom van, mert az uj cipöm sehogyan sem akar betörni. (vagy az en bokammal van gond?) Lassu szenvedéssel vizholyagosra dörzsöli a sarkamat és a bokamat!
Felveszem a közönyös, durcas arcomat, tudom ki nem allhat ilyenkor, de most mas nem segithet rajtam! A judo vbröl viharoztunk el, de oda is késve érkeztünk! Sajnos a magyar csapatot teljesen lekéstem! Most ezért ez a haragos allapot! Vasarnap lévén imadok lelassult tempommon lassitani még egy kicsit, a vasarnap mar csak ezt hozza ki belölem!

Ah, meg van! Egy metroval odébb van! Oké, de vissza felé bizony én itt letanyazok, nem mozdulok egy tapottat sem! Jössz értem kocsival, mert a cipöm nem valami kedves a labamhoz!

De ezt magamban tarottam, nem tanacsos felbosszantani az alvo oroszlanomat!

Ah, megérkeztunk a kavézoba, leültünk a baratokkal korulvett asztalahoz. Puszi puszi, szigoruan balrol jobbra! A franciak mar csak ilyenek! En egyszer majdnem lecsokoltam igy a legjobb baratok egyikét! Most viszont otthon, Magyarorszagon vannak problemaim a puszikkal!

Tehat balrol jobbra! Mindenkit ismertem kiveve azt a kinait terhes nöt nem! A sarokban ült, hosszu hajat allandoan dobalta, kicsit zart ajkakkal mely hangon jokedvuen vihoraszott!

Igen! Kitalaltad kedves olvaso, o lesz torténetem kulcsfiguraja! Kicsit viccesen ereztem magam, mert a ferfiakon vegigvizslatva megallapitottam, hogy mind francia volt, de a noi szekcio egy kinaibol egy japanbol es egy kismellu magyar nobol allt!

A kedves kis csapatbol egy par lelkesen meselte, hogy ok mennyire szerették Budapestet, es hogy Pésh-en is jartak, meg Szhŕpronban!

A kinai lany kiguvadt szemmel hozza tette, hogy o is jart az en kis hazamban, Budapesten!

Kis szunet utan, megjegyezte hogy a csehek fovarosa sokkal jobban bejott neki, “.....hmmm hogy is hivjak???” “Praga...” ”Oh, igen Praga!!!Imadtam! sokkal romantikusabb, mint Parizs!”

Hosszas szunet utan ujra megszolalt kedvencem, s kidulledt szemet meg jobban ramszegezve, harsogva hozza tette, hogy egyetlen egy dolog maradt meg benne Budapestbol, hogy a budapesti noknek milyen hatalmas melluk van!

No a hagulat tetofokara hagott, s mindenki a reakciomra vart! Legszivesebben a kolammal jo nyakon zuditottam volna ezt a not, sot, az osszes asztalon levo folyekony hallmazallapotu lotyot a kepebe nyomtam volna! De eltekintettem a korulmenyek miatt, mivel 6 honapos terhes.(egyebkent sem vagyok egy csatarozo szellem)

Kellemes par perc utan, mikor mar lehiggadt bennem a duh,s probaltam bekapcsolodni egy rendes beszélgetésbe, kedves ferdeszemu baratnonk ujra tamadasba lendult! S kozolte a tenyeket, hogy Magyarorszag micsoda szexgyar, es hogy a pornoipar tulajdonkeppen hozzank kotheto

Az elkovetkezo percben kerdese felém: Ja, és hogyan jöttetek össze a kedveseddel?

Erre a Draga gyors reakcioja: “Ah, tudod ott forgattam!” “...”

....(no comment)

Igen, ugye milyen egyszeru, ha az ember kis orszag allampolgara? Persze errol volt egy vitank a francia kedvesemmel...de ezt majd egy masik cikkben! Koszonom, hogy elolvastad!
0 Responses