Egy pozitiv teszt története

Kövérség, hajhullas, rendszertelen menses, magas koleszterinszint, és sok sok mas tünet. Betegség neve PCOS. Eddig nem volt fontos, de most mindent meg akarok tudni errol az utalatos korrol. Itt az ido, eldontottuk, Guillaume és én csaladra vagyunk. De hogyan fog összejönni igy? Egyébként sem védekezünk mar egy éve. Babalatogatoba megyünk, s ott megkérdezem az ujdonsult anyukat, hogy az ö dokija nem tudna-e rajtam segiteni? Dicséri az orvosat, és biztat. Atnyujtja a telefonszamat. Randevu, kivizsgalas, vérvétel, randevu, injekciozas, randevu.
Honapok ota megy a szurkalas, 15 napon at minden este, ugyanabban az oraban. Mar nem stresszel mert megszoktam. Néha bant, hogy miért nem lehetett ezt “temészetes” uton megoldani? De nem! Mar a 4. probalkozast kezdjuk el. Minden alkalommal hatalmas izgalom, hogy most vajon mi lesz. A negyediket mar rutinszerüen csinalom, de azért nem lelkesedem. A doki persze latja a hangulatvaltozasom, és azt is érzi, hogy belefaradtok. Ezt magamban kell lerendeznem. De talan most sikerül, és ha nem? Akkor lehet hogy évekbe telik mig összejön valami? Guillaume sem fiatal mar, a szüleirol nem is beszélve. Szeptember van, és hogy lekössem maximalisan magma beiratkozom egy rajztanfolyamra, ujra felveszem a harcot a franciatanulassal, és probalok maximalisan aktiv életet élni. Eljön a nagy nap mikor össze kell melegedni. Gyere Draga! Fontos küldetésünk van! Egy életre szolo projekt! De megrendelésre nem olyan kellmes egyikünknek sem. Minden össze jatszik, és inkabb bevagom a durcat. …te hülye! Most nem teheted!! Ez nem a megfelelo pillanat! Cselekedni kell, nincs helye a hisztinek! Hajra!
Közben eltelt 66 nap az esküvö ota, ünnepelünk baratok közt. Nagy bulit csapunk, mindketten jol kitomboljuk magunkat! Par napra megint ünnepelünk, csak akkor a Kedvesem anyukajanak 60. szuletésnapjat. Ott azért mar kevésbé vagyok formaban, nem is azért mert nem lenne kedvem, de minden egyes tancnal a tarsasag fürkészve néz ram! (Marie-José menye, nézzétek!) Nem szeretem! Feszéjezve érzem magam. Masnap kezdek csak szamolgatni magamban, ez nem lehet igaz, de talan most…de nem akarom magam elbizni. Aztan megosztom titkos érzésem Guillaume-mal is, lehet most sikerult! De nem akar benne hinni, mert minden egyes alkalommal ezt mondom. Oké, varok még holnapig. Haza érkezve gyorsan elöveszem a naplomat, amiben mindenröl feljegyzést keszitek. Es lam, mind a 3 probalkozas alkalmaval mar a 3. napon volt valami és most semi..;siri csend a szervezetemben. Valahol mashol dolgoznak? Ütögetnek, kopacsolnak, készitenek elö valakit…. Jo, jo varok még ma este és holnap meglatjuk! Izgatottan feküdtem le, abban a reményben, talan holnap pozitiv eredményem lesz. Masnap kora reggel rohanas a gyogyszertarba. Szerencsére egyedül vagyok itthon, igy nyugodtan megcsinalom a tesztet. Nem mondom, hogy teljesen ellazult allapotban vagyok, a szivem csak ugy kalapal.
Leulok a szamitogép elé és varok. Nézem, az elso csik ott van, szivodik tovabb a papiron a nedvesség, és szép lassan a II csik is elöjön. NEM HISZEM EL! SIKERULT!!!!!! Elküldök nyomban egy sms-t szerelmemnek, de csak ennyit:” + “
Megértette vajon? De hamar megkapom a valaszt, vicces, mert angolul
“are you serious…? “
SZERETLEK Guillaume!
Címkék:
0 Responses