A taxisok jó fejek!

Etióp, ukrán, román... tök mindegy milyen nemzeti gyökerekkel rendelkezik mind jó fej. Mindegyik életébe belecsöppentem 10-15 percre. A román, aki Vegasban vitt minket mesélt egy viccet, egy fiatal szép lányról, aki sétált Vegasban és meglátott az utcán egy drága autóban ülő jóképű férfit. Leszólította, sexeltek egyet és a lány megkérte a gazdag férfit, vegye el feleségül, mindent megtesz, hogy boldoggá tegye....erre a válasz: én csak egy sofőr vagyok..
Ugye az utazást egy etióp női sofőrrel kezdtük, aki üvöltözött egy másik az autóját parkoló hölgyikével és azt se tudta merre menjen a lelkem... aztán egy másik taxis aki foglalt volt, de látta hogy a környéken egy darab taxi sincs és várakoztunk a taxira hárman, a semmi közepén, mondta hogy beszól a központba és a taxi kb 5 perc múlva már ott is volt.
A vegasi taxisok között volt szintén  egy etióp, aki nagyon vicces volt. Elmagyarazta, hogy amikor ide kijött dolgozott casinoban krupiéként, de nem csípte a sok hülye embert...mondja, hogy a taxizás jobb, itt senki nem marad az autóban 30 percnél többet, mint kliens. :)

Címkék: , ,
0 Responses